Lejrskole /

Kom på en spændende lejrskole i fiskens tegn

Nordsøen Skoletjeneste tilbyder korte lejrskoleophold med en enkelt overnatning på Oceanariet. ”2 dage i fisken” er den faglige udgave, hvor vi kommer tæt på fisk og fiskeri med elevernes undersøgelse af fisk i vådlaboratoriet og et besøg på fiskeauktionen og havnen den efterfølgende morgen. ”Sov med klumpfisken” lægger mere vægt på det sociale samvær gennem aktiviteter ved akvarier og udstillinger. ”Sov med sælerne” foregår primært i området omkring sælariet, hvor overnatningen foregår – enten i pavillioner eller medbragte telte.

Vores lejrskoleophold kan sagtens kombineres med nogle af de andre overnatningstilbud i omegnen, ligesom programmet i vores tilbud kan udvides med vore øvrige undervisnings- og aktivitetstilbud.

Her under kan du læse om vores spændende tilbud
 

Sov med klumpfiskene

Nu kan du og dine kolleger eller venner opleve Nordsøen dyreliv og
Oceanariet på en ny og spændende måde.
Hygge, uhygge, fællesskab og sjove oplevelser kombineres med viden om Nordsøens dyreliv,
Når i går på opdagelse i akvarierne og udstillingens mørke og er med til at fodre dyrene. Når dagen er slut, er det tid til at gå til ro ved siden ad det kæmpe oceanarium.

Læs mere om Sov med klumpfiskene her: 

 

Sov med sælerne

Kunne I tænke jer en slags minilejr, hvor jeres gruppe både har adgang til Nordsøen Oceanarium og til stranden og skoven lige i nærheden?
Vi giver jer nu muligheden for at slå lejr i vores sælgård, hvor I kan overnatte i vores teltområde – eller i det fri, hvis I ønsker det.
Det er muligt at købe yderligere aktiviteter.

Læs mere om Sov med sælerne her: 

2 dage i fisken

Nordsøen Oceanarium tilbyder sammen med Motel Nordsøen en 2 dages lejrskole med fokus på Nordsøens fisk og fiskeri.Motel Nordsøen er nabo til Nordsøen Oceanarium- og eleverne kan frit besøge Nordsøen Oceanarium indenfor åbningstiden de to dage lejrskolen varer.Hvis I ønsker at bruge flere dage i Hirtshals
og omegn, giver vi gerne bud på andre aktiviteter

Læs mere om 2 dage i fisken her: 

Få tips til lejrskolen her